Pnevmatike za avtodome: Dodatni posel z vrhunskimi dobički

Wohnmobil Reifen

Biti spontan, uživati v svobodi “hotela na kolesih”: Avtodom je postal vedno bolj priljubljen z vedno več ljubitelji potovanj brez hotelskih zahtev in brez obveze do vnaprej dogovorjenih potovalnih poti.

Za vas kot prodajalca pnevmatik ta razvoj ponuja predvsem: priložnost za povečanje prodaje in priložnosti za visoke marže.

Velike možnosti dobička pri prodaji pnevmatik za avtodome

Da bi uživali svobodo na svojih štirih kolesih, je večina lastnikov avtodomov odvisna od vaše pomoči kot strokovnjaka za pnevmatike ali karoserijo.  Poleg tehničnega vzdrževanja se morajo vaši kupci zanašati na zanesljive in predvsem vzdržljive pnevmatike in so pogosto pripravljeni vložiti veliko denarja - navsezadnje gre za njihovo naslednje potovanje!

Popolna ponudba in najboljše prodajne cene - tudi brez lastnega skladiščenja

To za vas pomeni: Tudi če niste specializirani za počitniške prikolice, izkoristite svoje možnosti za dodatno poslovanje s pravim svetovanjem in prodajo ustreznih pnevmatik svojim strankam.  V sektorju avtodomov lahko ustvarite dobre marže. Ne potrebujete vzdrževati niti lastnih zalog.

Uporabite svoje ugodnosti nakupa s spletnim mestom gume123.si!


  • Postanite dobavitelj celotnega obsega - dostop do vseh skupnih dimenzij
  • Vsi znani proizvajalci, kot so Continental, Michelin, Pirelli ali Maxxis
  • Najboljši nakupni pogoji že od prve pnevmatike
  • Prihranek virov: zunanje skladiščenje prek centralnega skladišča Delticom
  • Popolna prilagodljivost: brez stroškov dostave, brez minimalnih količin, brez dodatnih stroškov
  • brez stroškov dostave
  • Kompetentne kontaktne osebe in B2B servisna ekipa

Ne glede na to, ali ste prodajalec pnevmatik, serviser avtodomov, prodajalec avtodomov ali oddajate avtodome z lastnim voznim parkom - prihranite vire, ostanite prilagodljivi in vzemite svoj posel!  Zelo preprosto, brezplačno in neobvezujoče.Preizkusite nas: Registrirajte se kot prodajalec!

 

Več informacij o pnevmatikah za avtodome:

Pnevmatike CP:

Pnevmatike za prikolice morajo izpolnjevati določene pogoje.  Te pnevmatike “CP” so bile razvite in odobrene za uporabo pri avtodomih.

Identifikator “CP” pomeni camping ;To so pnevmatike C (”Commercial” ali “Cargo”) , ki so optimizirane za posebne zahteve, kot je dolga servisna doba avtodomov. Pnevmatike CP med drugimi izdelujejo Michelin in Continental.

Pnevmatike CP so namenjene za kampiranje, kot so avtodomi imajo ojačano konstrukcijo pnevmatik. Pnevmatike CP, katerih konstrukcija ustreza pnevmatikam C, ponujajo visoko nosilnost.  Z znatno povečanim zračnim tlakom pnevmatike CP nudijo večjo nosilnost in hkrati boljšo zaščito pred mehanskimi poškodbami.  Ojačitev je večplastna, npr.  pri pnevmatikah 205/55 R16 99 CP V. To pomeni, da so pnevmatike zaščitene tudi med daljšo življenjsko dobo.

Nasveti in prodaja pnevmatik za avtodome:  Uporabite svoje možnosti

Ali pridejo lastniki avtodomov v vašo delavnico na pripravo na počitnice?  Zelo dobro!  Natančneje preglejte pnevmatike in preverite ali imajo poškodbe, izgubo zračnega tlaka ali znake obrabe.  Tudi pogled na DOT, datum proizvodnje, ne škodi.  Zlasti pri vozilih, ki so izpostavljena dolgem servisnem intervalu, - pogosto v vetru in slabem vremenu - so pnevmatike pogosto podcenjene ali zapostavljene.

Tudi tu ste povabljeni kot strokovnjak in lahko dobite dobre nasvete in storitve. Gume123.si spletna stran vam bo z veseljem pomagala pri izbiri in najboljših pogojih nakupa brez doplačila.


Ste privatna stranka?

Če želite kupiti pnevmatike za vaše vozilo na spletu, prosimo kliknite tukaj.


Niste še stranka?

Prijavite se zdaj brezplačno